2010. március 16., kedd

Filmek

Ma elég hideg volt, ezért elkezdtem vasalni, és közben filmet néztem. Nem olyan régen kölcsönkaptam 2 filmet, Az időutazó feleségét, és a Szerelmünk lapjait. Ma az utóbbit néztem meg. Nekem nagyon tetszett, volt benne tartalom, és nem az a nyálas-csöpögős-rózsaszín cucc, ami kifolyik a tv-ből. Az időutazó felesége is jó film, márha eltekintünk a történet lényegtelenségétől. Az inkább olyan negondolkodjcsaknézd fajta, de úgy alapjában véve nem rossz.

http://image.hotdog.hu/_data/members2/510/1144510/images/kepek_illusztraciok/szerelm%25FCnk%2520lapjai.jpg

http://desmondwallace.freeblog.hu/files/Az%20id%C5%91utaz%C3%B3%20feles%C3%A9ge%20h%C3%A1tt%C3%A9r.jpg

Na de ha már elkezdtem, csinálok egy listát a kedvenc filmeimből, amiket szerintem érdemes megnézni.

1.) Az abszolút favoritom egy Audrey Tautou film, az Amelie csodálatos élete. Mindenkinek ajánlom, mert bár kicsit elvont, azért nagyon jól sikerült film. Ha valaki beleveti magát, akkor érdemes megnézni többször, mert először brutális hülyeségnek tűnhet.

http://www.filmkultura.hu/regi/2002/articles/films/images/amelie/ameliepl01.jpg

2.) Fanfan : ezt jópárszor meg kellett néznem, hogy értékelni tudjam, de végülis jó film. Először a szereposztás vitt rá, hogy megnézzem, ugyanis Sophie Marceau játsza a főszerepet.

http://www.videoclub.com.es/images/peliculas/fan_fan.jpg

3.) A örök sírós mindig megkönnyezős film számomra a Csodás álmok jönnek. Robin Williams alakítása csak még jobbá teszi az amúgy is überkirály történetet. Tényleg nagyon megható romantikus történet, hangsúlyoznám, NEM CSÖPÖG!!

http://ezoterikus.freeblog.hu/Files/csod%C2%A0s%20%C2%A0lmok%20j%E2%80%9Dnnek.jpg

4.) Nem olyan régen játszottak a mozikban egy újabb Tautou filmet, a Coco avant Chanelt. Szerencsére nem szinkronizálták, talán kezdik belátni, hogy Audrey hangját nem kell elvenni a nézőktől, mert azzal teljes a film.

http://lightscamerahistory.files.wordpress.com/2009/04/cocoposter.jpg

5.) És így a végén egy kicsit csöpögősebb is kell, szóval a listán az 5. a Moulin Rouge. Egy zenés, táncos, romantikus dráma, aminek a végén nincs az az ember, aki ne sírná el magát.

http://image.hotdog.hu/_data/members2/238/1081238/images/moulin%20rouge.jpg

Ennyit az én ízlésemről. Te, kedves olvasó, ha gondolod hagyj egy megjegyzést ennél a bejegyzésnél a te listáddal. ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése